ΥΛΙΚΑ
- 100 γρ σαβαγιάρ
- 2,5 κούπες ζάχαρη
- 100 γρ κακάο
- 1 κουβερτούρα
- 1 κούπα αλεύρι
- 1 λίτρο γάλα σόγιας
- Φυτική σαντιγί
- Λικέρ
- Ρίχνετε σε μια κατσαρόλα το αλεύρι και το καβουρντίζετε, ρίχνετε και τη ζάχαρη με το κακάο
- Προσθέτετε το γάλα, την κουβερτούρα και ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα σε μέτρια φωτιά
- Μόλις λιώσει η κουβερτούρα ρίχνετε λίγο λικέρ
- Συνεχίζετε το ανακάτεμα γρήγορα (για να μην κολλήσει) μέχρι να πήξει
- Βάζετε τα σαβαγιάρ σπασμένα σε μπολάκια και ρίχνετε την κρέμα
- Τα βάζετε στο ψυγείο
- Αφού κρυώσει λίγο η σοκολάτα, γαρνίρετε με σαντιγί και ξανά στο ψυγείο
- Μπορείτε εάν θέλετε από πάνω να γαρνίρετε με μαυροκέρασο ή ξηρούς καρπούς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.