Υλικά
- 1/2 κούπα γάλα σόγιας
- 1/4 κ.γ. χυμό λεμονιού
- 1/2 κ.γ. ροζ αλάτι
- 1/4 της κούπας ωμά κάσιους
- 1/2 κούπα ελαιόλαδο ή άλλο φυτικό έλαιον (στο τέλος)
- Σε ένα μπλέντερ προσθέστε το γάλα, το χυμό του λεμονιού, το αλάτι και τα κάσιους και χτυπήστε τα μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα, χωρίς κομματάκια κάσιους.
- Έπειτα προσθέστε σιγά σιγά το ελαιόλαδο χτυπώντας την κρέμα μέχρι να σφίξει. Έτοιμο!
* Εαν δεν έχετε ισχυρό μπλέντερ μπορείτε να μουλιάσετε για περίπου 1 ώρα τα κάσιους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.