Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Γιαούρτι από κάσιους

Υλικά
  • 1/2 κούπα γάλα σόγιας
  • 1/4 κ.γ. χυμό λεμονιού
  • 1/2 κ.γ. ροζ αλάτι
  • 1/4 της κούπας ωμά κάσιους
  • 1/2 κούπα ελαιόλαδο ή άλλο φυτικό έλαιον (στο τέλος)
  1. Σε ένα μπλέντερ προσθέστε το γάλα, το χυμό του λεμονιού, το αλάτι και τα κάσιους και χτυπήστε τα μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα, χωρίς κομματάκια κάσιους. 
  2. Έπειτα προσθέστε σιγά σιγά το ελαιόλαδο χτυπώντας την κρέμα μέχρι να σφίξει. Έτοιμο!
* Εαν δεν έχετε ισχυρό μπλέντερ μπορείτε να μουλιάσετε για περίπου 1 ώρα τα κάσιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.