Υλικά:
Εξοπλισμός:
- Μπλέντερ
- Λεπτό στραγγηστήρι ή ψιλό κόσκινο
- 1 γυάλινο βάζο (για την αποθήκευση)
- Τοποθετούμε τα ρεβίθια στο μπλέντερ.
- Τα πολτοποιούμε στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να γίνουν σαν αλεύρι.
- Σταματάμε το μπλέντερ και ανακατεύουμε ανα τακτά διαστήματα.
- Τοποθετούμε ένα ψιλό στραγγηστήρι επάνω απο ένα μπωλ και το κοσκινίζουμε.
- Πετάμε τα χονδρά κομμάτια που συγκράτησε το στραγγηστήρι.
- Το αποθηκεύουμε σε αεροστεγής δοχείο.
* Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μπιφτέκια, κέικ χωρίς γλουτένη, και γενικά σχεδόν σε οποιαδήποτε συνταγή ζητά αλεύρι ή αλεύρι σόγιας ή ρεβυθάλευρο.
* Αυτή η συνταγή είναι πολύ γρήγορη, εύκολη, και οικονομική.
Προσοχή: Μη το φάτε ωμό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.