Συστατικά:
• 6 vegan λουκάνικα
• 6 vegan λουκάνικα
• 6 ξύλινα καλαμάκια
• ½ κούπα καλαμποκάλευρο
• ½ κούπα αλεύρι
• 1 κ.γ. μουστάρδα σε σκόνη
• ½ κ.γ. αλάτι
• 1 κ.σ. σπόρους λιναριού τριμμένου + 3 κ.σ. νερό
• 1 κ.σ. ζάχαρη
• 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
• ½ κούπα γάλα σόγιας
• 1 κ.σ. φυτικό λάδι
Οδηγίες:
1. Αναμείξτε καλά το καλαμποκάλευρο, το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη μουστάρδα, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
2. Προσθέστε το γάλα σόγιας, το μίγμα λινόσπορου με το νερό, και το λάδι, ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο.
3. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ψηλό ποτήρι.
4. Σουβλίστε τα λουκάνικα με τα ξυλάκια και βυθίστε το καθένα απο αυτά στο μείγμα μέχρι να τα καλύψτει πλήρως η ζύμη.
5. Τηγανίζουμε σε λάδι μέχρι να ροδίσουν για λίγα λεπτά.
6. Τοποθετήστε τα σε χαρτί κουζίνας για να απορροφήσουν την υπερβολική λιπαρότητα και σερβίρετε με μουστάρδα και κέτσαπ.
http://4vegan.ru/2012/05/corndogs/
• ½ κούπα καλαμποκάλευρο
• ½ κούπα αλεύρι
• 1 κ.γ. μουστάρδα σε σκόνη
• ½ κ.γ. αλάτι
• 1 κ.σ. σπόρους λιναριού τριμμένου + 3 κ.σ. νερό
• 1 κ.σ. ζάχαρη
• 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
• ½ κούπα γάλα σόγιας
• 1 κ.σ. φυτικό λάδι
Οδηγίες:
1. Αναμείξτε καλά το καλαμποκάλευρο, το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη μουστάρδα, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
2. Προσθέστε το γάλα σόγιας, το μίγμα λινόσπορου με το νερό, και το λάδι, ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο.
3. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ψηλό ποτήρι.
4. Σουβλίστε τα λουκάνικα με τα ξυλάκια και βυθίστε το καθένα απο αυτά στο μείγμα μέχρι να τα καλύψτει πλήρως η ζύμη.
5. Τηγανίζουμε σε λάδι μέχρι να ροδίσουν για λίγα λεπτά.
6. Τοποθετήστε τα σε χαρτί κουζίνας για να απορροφήσουν την υπερβολική λιπαρότητα και σερβίρετε με μουστάρδα και κέτσαπ.
http://4vegan.ru/2012/05/corndogs/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.