Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Κρέμα φουντουκιού με κανέλα (Raw)

  • ½ κούπα γάλα σόγιας ή φουντουκιού
  • 1 κούπα ακατέργαστη ζάχαρη
  • ¼ κ.γ. κανέλλα
  • Ελάχιστο μοσχοκάρυδο ( στη μύτη του μαχαιριού που λέμε)
  • 1 κ.σ. κακάο (προαιρετικά)
  1. Με την σειρά που τα γράφουμε προσθέστε τα παραπάνω υλικά στον κάδο του μίξερ.
  2. Χτυπήστε τα υλικά μέχρι να βγεί μια ομοιόμορφη λεία κρέμα, και τότε προσθέστε
  • 1 κούπα φουντούκια
     3. Και χτυπήστε μέχρι να γίνει η κρέμα σφιχτή και λεία!
*  Εαν δεν έχετε πολύ δυνατό μπλέντερ μουλιάστε τα φουντούκια για περίπου 1 ώρα για να ενυδατωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.