- ½ κούπα γάλα σόγιας ή φουντουκιού
- 1 κούπα ακατέργαστη ζάχαρη
- ¼ κ.γ. κανέλλα
- Ελάχιστο μοσχοκάρυδο ( στη μύτη του μαχαιριού που λέμε)
- 1 κ.σ. κακάο (προαιρετικά)
- Με την σειρά που τα γράφουμε προσθέστε τα παραπάνω υλικά στον κάδο του μίξερ.
- Χτυπήστε τα υλικά μέχρι να βγεί μια ομοιόμορφη λεία κρέμα, και τότε προσθέστε
- 1 κούπα φουντούκια
3. Και χτυπήστε μέχρι να γίνει η κρέμα σφιχτή και λεία!
* Εαν δεν έχετε πολύ δυνατό μπλέντερ μουλιάστε τα φουντούκια για περίπου 1 ώρα για να ενυδατωθούν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.