Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

Σιρόπι ζάχαρης

Υλικά
  • 1 μέρος ζάχαρη 
  • 1 μέρος νερό, ίσο κατά όγκο με τη ζάχαρη
Εκτέλεση
  1. Ανακατεύουμε σε ένα ποτήρι ή σε shaker και τα δύο μέρη με ένα κουτάλι ή αναδευτήρι μέχρι να διαλυθεί τελείως η ζάχαρη. 
  2. Για να κερδίσουμε χρόνο χρησιμοποιούμε ζεστό νερό ή ένα μπλέντερ. 
  3. Μπορούμε να διατηρήσουμε το σιρόπι σε μπουκάλι στο ψυγείο περίπου για ένα μήνα και έξω από το ψυγείο για 3-4 ημέρες. 
Tip: Με αυτή τη συνταγή μπορούμε να φτιάξουμε και σιρόπι αγαύης ή σφενδάμου αντικαθιστώντας τη ζάχαρη με σιρόπι αγαύης.

- See more at: http://www.mamapeinao.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.