Υλικά για περίπου 300 γρ.
- 1 μικρό κρεμμυδάκι εσαλότ τριμμένο (περίπου 2 κ.γ.)
- 1 λεμόνι μεσαίο (περίπου 2 1/2 κ.σ. απο το χυμό του)
- 1 πορτοκάλι μεσαίο (περίπου 5 κ.σ. απο το χυμό του)
- 3/4 κούπας ελαιόλαδο
- 1/4 κούπας λευκό βαλσάμικο ξύδι ή λευκό ξύδι
- 1 κ.σ. λευκή ζάχαρη
- 3/4 κ.γ. αλάτι kosher
- 1/2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Παρασκευη:
- Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα δοχείο ή μια μικρή κατσαρόλα και ανακατέψτε με ένα μίξερ η σύρμα μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
- Φυλάσουμε σε δοχείο και τοποθετούμε στο ψυγείο.
- Απολαύστε το!
- Φυλάσσεται στο ψυγείο μέχρι και δύο εβδομάδες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.