- 1 κούπα νέκταρ αγαύης
- 1 κούπα κακάο σε σκόνη
- 1/4 κούπα λάδι καρύδας, λιωμένο
- 1 κ.γ. αλάτι
- 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Παρασκευή:
- Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει λείο, εάν είναι πάρα πολύ παχύρευστο προσθέσετε περισσότερο λιωμένο λάδι καρύδας, 1 κ.γ. κάθε φορά, μπορέιτε να προσθέσετε άρωμα της αρεσκείας σας αντί για βανίλια.
- Για γλάσσο σοκολάτας με άρωμα μέντας:
- ½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα μέντας
- Για γλάσσο σοκολάτας μόκα:
- ½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα καφέ
http://www.hailmerry.com/blog/2011/12/raw-vegan-chocolate-desserts-chocolate-sauce-5-ways/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.