Υλικά
- 1 κουνουπίδι, κομμένο σαν μπουμπούκια
- 2 - 3 φρέσκα κλωναράκια δενδρολίβανο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1/2 - 2/3 της κούπας λάδι
- 6 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε λεπτές φέτες
- 2/3 της κούπας λευκό κρασί
- Ροζ πιπέρι
Εκτέλεση:
- Σε ένα ταψί ανακατεύουμε το κουνουπίδι, σκόρδο, αλατοπίπερο, λάδι, ροζ πιπέρι, δενδρολίβανο και προσθέτουμε το κρασί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 25 – 35 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.