Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Κουνουπίδι στο φούρνο

Υλικά
  • 1 κουνουπίδι, κομμένο σαν μπουμπούκια
  • 2 - 3 φρέσκα κλωναράκια δενδρολίβανο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1/2 - 2/3 της κούπας λάδι
  • 6 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 2/3 της κούπας λευκό κρασί
  • Ροζ πιπέρι
Εκτέλεση:
  1. Σε ένα ταψί ανακατεύουμε το κουνουπίδι, σκόρδο, αλατοπίπερο, λάδι, ροζ πιπέρι, δενδρολίβανο και προσθέτουμε το κρασί. 
  2. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 25 – 35 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.