Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

Άλειμα με ανακάρδια

Υλικά:
  • 1 κούπα ανακάρδια (μουλιασμένα κάσιους σε νερό για 2 ώρες)
  • 1/2 πορτοκαλή ή κόκκινη πιπεριά (για χρώμα)
  • 1 λεμόνι (ο χυμός του)
  • 1 κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη (ή 1/2 κρεμμύδι λεπτά τριμμένο) 
  • 1/2 κ.γ. αλάτι 
  • 1 κ.γ. τσίλι (προαιρετικά) 
  • 1 κ.γ. διατροφική μαγιά (προαιρετικά)
Μέθοδος παρασκευής:
  1. Βάλτε όλα τα συστατικά σε έναν μούλτι και προσθέτοντας λίγο νερό ή λάδι πολτοποιήστε τα μέχρι να γίνουν μια παχιά πάστα. 
* Μπορεί να αποθηκευτεί για 1 εβδομάδα στο ψυγείο.
http://www.veganskirecepti.com/archives/376

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.