Υλικά:
http://www.veganskirecepti.com/archives/376
- 1 κούπα ανακάρδια (μουλιασμένα κάσιους σε νερό για 2 ώρες)
- 1/2 πορτοκαλή ή κόκκινη πιπεριά (για χρώμα)
- 1 λεμόνι (ο χυμός του)
- 1 κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη (ή 1/2 κρεμμύδι λεπτά τριμμένο)
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. τσίλι (προαιρετικά)
- 1 κ.γ. διατροφική μαγιά (προαιρετικά)
- Βάλτε όλα τα συστατικά σε έναν μούλτι και προσθέτοντας λίγο νερό ή λάδι πολτοποιήστε τα μέχρι να γίνουν μια παχιά πάστα.
http://www.veganskirecepti.com/archives/376
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.