για τη ζύμη:
Για τη γέμιση:
Για τη γέμιση:
- 400 γρ πατάτες,
- 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
- 1 σκελίδα σκόρδο (θρυμματισμένα)
- 2 καρότα (τριμμένα)
- 1 πιπεριά (τριμμένη)
- αλάτι και πιπέρι
- Ανακατεουμε τα υλικά της ζύμης και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μαλακή.
- Την αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις ψήνουμε. Πετάξτε το νερό.
- Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε 1 κουταλιά φυτικό λάδι.
- Προσθέστε τα καρότα και τις πιπεριές και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά.
- Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και αποσύρετε από τη φωτιά.
- Ανοίγουμε τη ζύμη σε ένα ορθογώνιο και το κόβουμε σε 2 κομμάτια στη μέση.
- Απλώστε τη γέμιση στη μέση των δύο ορθογώνια και στη συνέχεια διπλώστε τα και πατήστε τις άκρες για να τα σφραγίσετε.
- Βάλτε τα σε ένα λαδωμένο ταψί και ψήστε τα για 30-40 λεπτά στους 200 ° C εώς να κοκκινήσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.