Συστατικά:
- 250 γρ. μαγειρεμένα κόκκινα φασόλια,
- 2 μεγάλες ώριμες μπανάνες
- 40 γρ. σκόνη κακάο
- 140 γρ. ζάχαρη
- 30 γρ. νιφάδες βρώμης ή αλεύρι βρώμης
- 30 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- νιφάδες σοκολάτας με υψηλή περιεκτικότητα κακάου
- 1 μικρή βανίλια ή βανιλίνη
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
- Πολτοποιήστε όλα τα υγρά συστατικά στο μίξερ.
- Ανακατέψτε καλά τα ξηρά συστατικά και ρίξτε μέσα τα υγρά συστατικά και συνεχίστε το ανακάτεμα.
- Ρίχνετε το μείγμα σε ταψί με λαδόκολα ψησίματος έτσι ώστε να έχει ένα πάχος 2-3 cm.
- Ψήστε για 45 λεπτά, προσέχοντας να μην καεί.
- Η υφή θα είναι τέλεια την επόμενη μέρα.
Αν θέλετε μια πολύ κρεμώδη υφή, μπορείτε να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε μόνο αλεύρι ρεβυθιού ή άλλου οσπρίου αντί για αλεύρι σιταριού.
http://www.blikk.hu/blikk_eletmod/3-finom-fogas-novenyi-alapanyagokbol-2111337
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.