Υλικά για τη ζύμη:
Εκτέλεση
http://nisteia.wordpress.com/
- 1 κούπα ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο
- 1 κούπα χυμό από πορτοκάλι
- 500 γρ. αλεύρι
- 2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
- ελάχιστο αλατάκι
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε.
- Αφήνουμε το ζυμάρι μας 30 λεπτά να ξεκουραστεί στο ψυγείο.
- Ανακατεύουμε σε μπολ τις ελιές με το σουσάμι.
- Βγάζουμε το ζυμάρι μας από το ψυγείο και ανοίγουμε φυλλαράκια.
- Βάζουμε λίγη γέμιση σε κάθε φυλλαράκι και διπλώνουμε.
- Με ένα φλιτζάνι κόβουμε σχηματίζοντας τα πιτάκια.
- Αραδιάζουμε σε ταψί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
http://nisteia.wordpress.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.