Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

Πατάτες με σπανάκι


Υλικά :
  • 1 κιλό πατάτες
  • 300 γρ. σπανάκι, 
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών 
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κουταλιές μουστάρδα
  • χοντροκομμένο αλάτι
  • 1/2 κ.γ. σπόροι σιναπιού (προαιρετικά)
  • 1/2 κ.γ. κιτρινόριζα (προαιρετικά)
  • 1 κ.γ. σπόροι κόριανδρου λιωμένοι (προαιρετικά)
  • 2 κ.σ. χυμό λεμονιού (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

  1. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κομμάτια. 
  2. Σωτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και προσθέτουμε τον ζωμό, τις πατάτες, το σκόρδο και τη μουστάρδα. 
  3. Σιγοβράζουμε ώσπου να μαλακώσουν οι πατάτες, σκεπάζοντας την κατσαρόλα για 20 λεπτά περίπου. 
  4. Προσθέτουμε το σπανάκι και αλάτι και το αφήνουμε για λίγα λεπτά ακόμη, σιγοβράζοντας ώσπου να μαραθεί.
    http://harvestofhope.co.za/recipes/spinach/spinach-potato-curry/
    http://www.monasti
    riaka.gr http://www.thefoodbank.org/category/foodbank-cookbook/potato-skillet/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.