Πατάτες με σπανάκι
Υλικά :
- 1 κιλό πατάτες
- 300 γρ. σπανάκι,
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κουταλιές μουστάρδα
- χοντροκομμένο αλάτι
- 1/2 κ.γ. σπόροι σιναπιού (προαιρετικά)
- 1/2 κ.γ. κιτρινόριζα (προαιρετικά)
- 1 κ.γ. σπόροι κόριανδρου λιωμένοι (προαιρετικά)
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κομμάτια.
- Σωτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και προσθέτουμε τον ζωμό, τις πατάτες, το σκόρδο και τη μουστάρδα.
- Σιγοβράζουμε ώσπου να μαλακώσουν οι πατάτες, σκεπάζοντας την κατσαρόλα για 20 λεπτά περίπου.
- Προσθέτουμε το σπανάκι και αλάτι και το αφήνουμε για λίγα λεπτά ακόμη, σιγοβράζοντας ώσπου να μαραθεί.
http://www.monasti
riaka.gr http://www.thefoodbank.org/category/foodbank-cookbook/potato-skillet/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.