Υλικά:
- 1 1/2 κούπα ανακάρδια (κάσιους)
- 1/2 κούπα νερό
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1 κ.σ. κοφτή σιρόπι αγαύης
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1/2 κούπα λάδι ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο ή άλλο φυτικό έλαιο
- Λιώστε όλα τα συστατικά εκτός από το λάδι στο μπλέντερ ή το μούλτι σας,
- καθώς το μηχάνημα βρίσκεται σε λειτουργία, προσθέστε λάδι σε εξαιρετικά αργό ρυθμό, σχεδόν σταγόνα-σταγόνα.
- Εαν δεν σας αρέσει το σκόρδο τότε αφαιρέστε το φύτρο και βράστε το/ζεματίστε το ή αντί για 1 σκελίδα σκόρδο βάλτε ελάχιστη σκόνη σκόρδου, ή απλά μην βάλετε καθόλου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.