Συστατικά:
- 1 1/2 κ.σ. καρύδια
- 1 ώριμο αβοκάντο σε φέτες ή κυβάκια
- 200 γρ. νεαρό σπανάκι
- 1 μικρό λεμόνι (ο χυμός του)
- 1 πρέζα αλάτι και πιπέρι
Προετοιμασία:
- Χονδροκόψτε τα καρύδια.
- Ξεφλουδίστε το αβοκάντο και κόψετε το σε φέτες.
- Στίψτε το λεμόνι.
- Ανακατέψτε το σπανάκι, το αβοκάντο και τα καρύδια μαζί με τον χυμό λεμονιού και πασπαλίστε με αλατοπίπερο.
- Σερβίρετε.
- Μπορείτε να καβουρντίσετε για 3-4 λεπτά τα καρύδια μέχρι να κοκκινίσουν και να μοσχοβολήσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.