Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

Σαλάτα με αβοκαντο, σπανάκι και καρύδια

Συστατικά:
  • 1 1/2 κ.σ. καρύδια
  • 1 ώριμο αβοκάντο σε φέτες ή κυβάκια
  • 200 γρ. νεαρό σπανάκι
  • 1 μικρό λεμόνι (ο χυμός του)
  • 1 πρέζα αλάτι και πιπέρι
Προετοιμασία:
  1. Χονδροκόψτε τα καρύδια.
  2. Ξεφλουδίστε το αβοκάντο και κόψετε το σε φέτες.
  3. Στίψτε το λεμόνι.
  4. Ανακατέψτε το σπανάκι, το αβοκάντο και τα καρύδια μαζί με τον χυμό λεμονιού και πασπαλίστε με αλατοπίπερο.
  5. Σερβίρετε.
-     Μπορείτε να καβουρντίσετε για 3-4 λεπτά τα καρύδια μέχρι να κοκκινίσουν και να μοσχοβολήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.