Υλικά:
Παρασκευή:
☺ Αν θέλετε να το κάνετε χωρίς γλουτένη αντί για φρυγανιά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καρύδια ή αμύγδαλα τριμμένα.
http://www.scribd.com/doc/103674583/VEGANSKI-RECEPTI#page=54
- 1 κ.σ. έλαιον ελιάς
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο (κατα προτίμηση λευκό)
- 230 γρ. μανιτάρια
- 1/4 κούπας φρυγανιά τριμμένη ή ψίχουλα ψωμιού.
- μεσογειακά μπαχαρικά της αρεσκείας σας (πχ ρίγανη, θυμάρι, δενδρολίβανο, βασιλικός)
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι
Παρασκευή:
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
- Προσθέστε τα καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες μανιτάρια και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν, όχι πάρα πολύ για να κρατήσουν λίγα απο τα υγρά τους.
- Αποσύρετε από τη φωτιά και πολτοποιήστε τα σε ένα μούλτι ή μπλέντερ ξεκολλώντας απο τα τοιχώματα το μείγμα.
- Προσθέστε την τριμμένη φρυγανιά και τα μπαχαρικά.
- Πολτοποιήστε τα μέχρι να σχηματιστεί μια λεία και ομογενοποιημένη μάζα.
- Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε.
☺ Αν θέλετε να το κάνετε χωρίς γλουτένη αντί για φρυγανιά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καρύδια ή αμύγδαλα τριμμένα.
http://www.scribd.com/doc/103674583/VEGANSKI-RECEPTI#page=54
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.