Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013

Μακαρόνια με κιμά μανιταριών



Υλικά:

  • 250 γρ. μανιτάρια 
  • 1 ντομάτα
  • 1 πιπεριά
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ.σ. πελτέ
  • λίγο ξερό βασιλικό
  • αλάτι 
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • 1 κομματάκι πιπερόριζα (προαιρετικά)
  • 1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

1. Ρίχνετε ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο.


2. Προσθέτετε τα μανιτάρια τα οποία έχετε πλύνει καλά, στραγγίσει τα έχετε περάσει από το μούλτι και έχουν γίνει σαν κιμάς.


3. Ρίχνετε την ντομάτα, τον πελτέ, 2 κούπες νερό τα μπαχαρικά και σιγοβράζετε μέχρι να δέσει η σάλτσα.


4. ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

-     Τα μανιτάρια αλέθονται καλλύτερα εαν είναι σε κονσέρβα
http://cook-cool.blogspot.gr/2013/03/blog-post_3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.