ΥΛΙΚΑ
- 1 κούπα ρύζι
- 2 παντζάρια κομμένα σε κύβους
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 1 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
- Βάζεις το ρύζι να βράσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Κόβεις τα παντζάρια σε μικρούς κύβους και τα ρίχνεις στο ρύζι που βράζει μαζί με λίγο αλάτι.
- Όταν είναι έτοιμο το ρύζι, το στραγγίζεις μαζί με τα παντζάρια.
- Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνεις ελάχιστο νερό και αχνίζεις το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το ψιλοκομμένο σκόρδο.
- Τα αχνίζεις για 3 λεπτά σε μέτρια φωτιά και ρίχνεις ξανά μέσα το βρασμένο παντζαρόρυζο.
- Ανακατεύεις καλά και τα μεταφέρεις σε ένα μπολ.
- Προσθέτεις ελαιόλαδο, ξύδι, μαϊντανό και πιπέρι.
- Ανακατεύεις και είναι έτοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.