Υλικά
- 250 γρ. φασόλια
- 250 γρ. ρύζι
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 1 καρότο ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο σέλινο
- 4 ώριμες ντομάτες περασμένες από το ρεντέ
- 1 πιπεριά
- 1 κούπα λάδι
- Αλάτι
- Βάζουμε τα φασόλια να σταθούν μια νύχτα στο νερό.
- Την άλλη μέρα τα βράζουμε και τα αλατίζουμε για 1 ώρα περίπου.
- Στραγγίζουμε τα φασόλια και τα κρατάμε στο νερό τους.
- τα λαχανικά και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
- Σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι με τις πιπεριές και προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά, τα φασόλια, το ρύζι και το νερό των φασολιών.
- Αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.