Υλικά:
- 2 σακούλες ποπ κορν μικροκυμάτων (1/2 κούπα άσκαστο καλαμπόκι)
- 1 κούπα καστανή ζάχαρη
- 1 κούπα ελαφρύ σιρόπι γλυκόζης (330 γρ. = 16 κ.σ.)
- 1 κούπα φυστικοβούτυρο
- 1/2 κούπα φυστίκια (προαιρετικά)
- Σκάστε το καλαμπόκι.
- Αφαιρέστε τυχόν άψητους σπόρους και τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο μπολ.
- Σε μια μεσαία κατσαρόλα συνδυάστε την καστανή ζάχαρη και το σιρόπι γλυκόζης και αφήστε το να βράσει σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συχνά για περίπου 5 λεπτά.
- Αφαιρέστε από τη θερμότητα και χτυπήστε μέσα ελαφρά το φυστικοβούτυρο και τα φυστίκια (εαν βάλετε).
- Ρίξτε πάνω από το ποπ κορν και ανακατέψτε καλά μέχρι να επικαλυφθούν όλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.