Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ποπ κορν φυστικοβούτυρου

Υλικά:
  • 2 σακούλες ποπ κορν μικροκυμάτων (1/2 κούπα άσκαστο καλαμπόκι)
  • 1 κούπα καστανή ζάχαρη
  • 1 κούπα ελαφρύ σιρόπι γλυκόζης  (330 γρ. = 16 κ.σ.)
  • 1 κούπα φυστικοβούτυρο
  • 1/2 κούπα φυστίκια (προαιρετικά)
Οδηγίες:
  1. Σκάστε το καλαμπόκι.
  2. Αφαιρέστε τυχόν άψητους σπόρους και τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο μπολ.
  3. Σε μια μεσαία κατσαρόλα συνδυάστε την καστανή ζάχαρη και το σιρόπι γλυκόζης και αφήστε το να βράσει σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συχνά για περίπου 5 λεπτά.
  4. Αφαιρέστε από τη θερμότητα και χτυπήστε μέσα ελαφρά το φυστικοβούτυρο και τα φυστίκια (εαν βάλετε).
  5. Ρίξτε πάνω από το ποπ κορν και ανακατέψτε καλά μέχρι να επικαλυφθούν όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.