Συστατικά:
- 350 γρ. βανίλια (υποβρύχιο)
- 200 γρ. κουβερτούρα
- 125 γρ. (ή 1 πακέτο) ινδοκάρυδο
- 1 κ.σ. λάδι καρύδας (προαιρετικά)
- Σε μικρό σκεύος βάζουμε τη βανίλια και τη ζεσταίνουμε μέχρι να γίνει ρευστή, σε χαμηλή φωτιά. Το βγάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τη καρύδα, ανακατεύοντας καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και το πλάθουμε μπαλάκια ή μπαστουνάκια.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και τα βουτάμε ένα ένα μέσα·
- Τα βάζουμε επάνω σε λαδόκολλα να κρυώσουν.
- Εαν θέλουμε η σοκολάτα να έχει πιο παχύ στρώμα τότε επαναλαμβάνουμε την εμβάπτιση σε αυτή αρκετές φορές.
* Η συνταγή προέρχεται απο τις συνταγές της Παρέας (www.sintagespareas.gr)
Επίσης αλλη μια ωραία συνταγή για μπάουντι είναι αυτή:
http://www.veganwiz.com/2010/09/24/vegan-bounty/
http://www.veganwiz.com/wp-content/uploads/2010/09/bounty1.jpg
Επίσης αλλη μια ωραία συνταγή για μπάουντι είναι αυτή:
http://www.veganwiz.com/2010/09/24/vegan-bounty/
http://www.veganwiz.com/wp-content/uploads/2010/09/bounty1.jpg
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.