Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013

Μαλακά σοκολατάκια με φυστικοβούτυρο (Φοντάν)

Υλικά:
  • 8 κομμάτια μαύρη βιολογική σοκολάτα
  • 4 κ.σ. φυστικοβούτυρο ή άλλο καρποβούτυρο (αμύγδαλα είναι καλή επιλογή)
  • 1/2 κούπα νερό καρύδας βιολογικής
  • 1 μεγάλη χούφτα σταφίδες
  • 1 μεγάλη χούφτα αμύγδαλα, ψιλοκομμένα
  • 2-3 κουταλιές της σούπας κεχρί ή νιφάδες βρώμης
  • 1 πρέζα βανίλια
Εκτέλεση:

Α.   Ζεστάνετε το γάλα καρύδας ρίξτε μέσα τα κομμάτια της μαύρης σοκολάτας και και αφήστε το να σιγοβράσει για λίγα λεπτά.

Β.   Ανακατέψτε το βούτυρο ξηρών καρπών μέχρι να γίνει κρεμώδης και ομαλό.

Γ.   Προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά.

Δ.   Απλώστε το φοντάν περίπου 1/2 ίντσα παχιά σε ένα ταψί και βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει.

Ε.   Κόβουμε σε μικρά κομμάτια και σερβίρετε με τον καφέ, το τσάι ή ως επιδόρπιο μετά το δείπνο!

http://www.ultra-running-insights.com/nutritional-recipes.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.