Υλικά
1. Βράζουμε το νερό.
2. Ρίχνουμε μέσα όλα τα υλικά εκτός από το σιρόπι αγαύης. Τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά.
3. Βγάζουμε τα κλαράκια από τσάι του βουνού και αφήνουμε για 10 λεπτά ακόμα τα υπόλοιπα μυρωδικά να βράσουν.
4. Το σουρώνουμε και το σερβίρουμε ζεστό με 1 κ.σ. σιρόπι αγαύης ή περισσότερο ανάλογα με τις γευστικές προτιμήσεις σας.
Πηγή: http://www.queen.gr
- 1/2 λίτρο νερό
- 2 κλαράκια τσάι του βουνού
- 1 ξυλάκι κανέλα
- 1 ξυλάκι βανίλια
- μερικά γαρύφαλλα
- 1/2 πορτοκάλι σε ροδέλες(με τη φλούδα)
- 2 μπαχάρια ολόκληρα
- 1 κ.σ. σιρόπι αγαύης ή σφενδάμου ή άλλο γλυκαντικό της επιλογής μας
1. Βράζουμε το νερό.
2. Ρίχνουμε μέσα όλα τα υλικά εκτός από το σιρόπι αγαύης. Τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά.
3. Βγάζουμε τα κλαράκια από τσάι του βουνού και αφήνουμε για 10 λεπτά ακόμα τα υπόλοιπα μυρωδικά να βράσουν.
4. Το σουρώνουμε και το σερβίρουμε ζεστό με 1 κ.σ. σιρόπι αγαύης ή περισσότερο ανάλογα με τις γευστικές προτιμήσεις σας.
Πηγή: http://www.queen.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.