Συστατικά
- 10 κούπες ποπ κορν (περίπου 150γρ. καλαμπόκι)
- ½ κούπα φυτική μαργαρίνη ή λάδι καρύδας
- 1 κούπα καστανή ζάχαρη
- ¼ κούπα σιρόπι γλυκόζης
- ¼ κούπα νερό
- 1 κ.γ. αλάτι
- 180 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 1 κούπα φυστικοβούτυρο
- Σε ένα τηγάνι λιώνετε τη μαργαρίνη, την καστανή ζάχαρη, το σιρόπι, το νερό και το αλάτι.
- Ανακατεύετε συνεχώς το μείγμα μέχρι να γίνει μια λεία μάζα.
- Το αποσύρετε από τη φωτιά και το ρίχνετε στα ποπκορν και ανακατεύετε.
- Αλείβετε με μαργαρίνη ένα ταψί 22*32 και βάζετε το μείγμα πιέζοντας το.
- Λιώνετε τη σοκολάτα και το φυστικοβούυρο σε μπεν μαρι.
- Όταν λιώσουν και ανακατευτούν καλά ρίχνετε το μείγμα πάνω από τα ποπ κορν.
- Βάζετε στο ψυγείο για 24 ώρες.
- Όταν κρυώσει καλά το κόβετε σε παραλληλόγραμμα κομμάτια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.