Υλικά για τη ζύμη (εσωτερικό):
- 300 γρ. ζάχαρη
- 100 ml ζεστό νερό
- 125 γρ. μαργαρίνη
- 200 γρ. μπισκότο τριμμένο
- 200 γρ. τριμμένα φιστίκια
Υλικά για την επικάλυψη:
- 100 γρ. σοκολάτας κουβερτούρα
- 20 γρ. μαργαρίνη
- 3 κ.σ. ηλιέλαιο
- 200 γρ. ψιλοκομμένα φιστίκια
- Ανακατέψτε με ένα μίξερ την ζάχαρη μαζί με το ζεστό νερό και προσθέστε το βούτυρο
- Όταν λιώσει προσθέτουμε τα μπισκότα και τα φυστίκια, το αφήνουμε στην άκρη για να κρυώσει.
- Στη συνέχεια τα πλάθουμε σε μπαλάκια, μετά τα βουτάμε στο γλάσο σοκολάτας και αμέσως μετά στα φιστίκια
- Την σοκολάτα για την επικάλυψη φυσικά την λίωνετε σε μπεν μαρί, μαζί με την μαργαρίνη και το ηλιέλαιο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.