Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Σοκολατάκια με μπισκότο και φυστίκια

Υλικά για τη ζύμη (εσωτερικό):
  • 300 γρ. ζάχαρη
  • 100 ml ζεστό νερό
  • 125 γρ. μαργαρίνη
  • 200 γρ. μπισκότο τριμμένο
  • 200 γρ. τριμμένα φιστίκια
Υλικά για την επικάλυψη:
  • 100 γρ. σοκολάτας κουβερτούρα
  • 20 γρ. μαργαρίνη
  • 3 κ.σ. ηλιέλαιο
  • 200 γρ. ψιλοκομμένα φιστίκια
Προετοιμασία:
  1. Ανακατέψτε με ένα μίξερ την ζάχαρη μαζί με το ζεστό νερό και προσθέστε το βούτυρο
  2. Όταν λιώσει προσθέτουμε τα μπισκότα και τα φυστίκια, το αφήνουμε στην άκρη για να κρυώσει.
  3. Στη συνέχεια τα πλάθουμε σε μπαλάκια, μετά τα βουτάμε στο γλάσο σοκολάτας και αμέσως μετά στα φιστίκια
-    Την σοκολάτα για την επικάλυψη φυσικά την λίωνετε σε μπεν μαρί, μαζί με την μαργαρίνη και το ηλιέλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.