Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Παγωτό λάϊμ με αβοκάντο

Υλικά: κούπες ώριμα αβοκάντο λιωμένα
  • 1/2 κούπα χυμό λάιμ 
  • 2 κ.γ. ξύσμα λάιμ
  • 3/4 της κούπας σιρόπι αγάβη
  • 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • λίγο θαλασσινό αλάτι













Παρασκευή:
  1. Τα βάζουμε όλα μαζί στο μούλτι μέχρι να γίνει το μίγμα ομοιογενές. 
  2. Τοποθετούμε το μίγμα μέσα σε ένα γυάλινο τάπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη. 
  3. Σε 4 ώρες το παγωτό μας θα είναι έτοιμο, χωρίς συνεχές ανακάτεμα και χωρίς τη χρήση παγωτομηχανής!
http://chocamole.blogspot.gr/2012/08/blog-post_31.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.