Υλικά: κούπες ώριμα αβοκάντο λιωμένα
Παρασκευή:
- 1/2 κούπα χυμό λάιμ
- 2 κ.γ. ξύσμα λάιμ
- 3/4 της κούπας σιρόπι αγάβη
- 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- λίγο θαλασσινό αλάτι
- Τα βάζουμε όλα μαζί στο μούλτι μέχρι να γίνει το μίγμα ομοιογενές.
- Τοποθετούμε το μίγμα μέσα σε ένα γυάλινο τάπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη.
- Σε 4 ώρες το παγωτό μας θα είναι έτοιμο, χωρίς συνεχές ανακάτεμα και χωρίς τη χρήση παγωτομηχανής!
http://chocamole.blogspot.gr/2012/08/blog-post_31.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.