Υλικά για 4 μερίδες:
1 κούπα φρέσκες φράουλες
1 κεσεδάκι σαλάτα της επιλογής σας (πχ κόκκινη λόλα με ρόκα ή βαλεριάνα)
1/2 κούπα ωμά ανάλατα ανακάρδια (cashews)
1 κούπα φρέσκες φράουλες
1 κεσεδάκι σαλάτα της επιλογής σας (πχ κόκκινη λόλα με ρόκα ή βαλεριάνα)
1/2 κούπα ωμά ανάλατα ανακάρδια (cashews)
Υλικά για τη σάλτσα επικάλυψης:
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. βαλσαμικό ξύδι
- 3 κ.σ. σιρόπι σφένδαμου
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- Ανακατέψτε μαζί σε ένα μπολ το λάδι, το αλάτι, το σιροπι σφενδάμου και το βαλσάμικο ξύδι.
- Προσθέστε τις φράουλες και τα κάσιους στο μίγμα που μόλις κάνατε.
- Αφήστε να μαριναριστεί για 10 λεπτά, περιχύστε τη σαλάτα με τη σάλτσα, ανακατέψτε και σερβίρετε.
- Τα ανακάρδια μπορείτε να τα σπάσετε με τα χέρια σας σε μικρότερα κομματάκια καθώς τα βάζετε στη σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.