Υλικά:
(παραλλαγή από το Ultimate uncheese cookbook της Jo Stepaniak)
- 1½ lt ζωμό λαχανικών
- 1 κουνουπίδι σπασμένο σε μπουκετάκια
- 1 κρεμμύδι
- 1 λεμόνι
- ½ κούπα ταχίνι
- ½ κούπα διατροφική μαγιά
- 4 κ.σ. αλεύρι
- 2 κ.σ. τριμμένο τζίντζερ
- 1 κ.σ. κύμινο
- 1 κ.σ. κόλιαντρο
- 2 κ.γ. κουρκουμά
- 2 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
- ½ κ.γ. κανέλα
- ¼ κ.γ. πάπρικα
- ¼ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο
- Βάζουμε το κουνουπίδι και το κρεμμύδι να βράσουν στον ζωμό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουνε για 10-15′ μέχρι να μαλακώσουν.
- Έπειτα ρίχνουμε όλα τα άλλα υλικά στην κατσαρόλα και χτυπάμε με μίξερ χειρός μέχρι να γίνουν κρέμα.
- Ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει η σούπα και σερβίρουμε αμέσως.
(παραλλαγή από το Ultimate uncheese cookbook της Jo Stepaniak)
http://365vegandays.wordpress.com/2012/02/12/%cf%83%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%cf%81%cf%85-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%bf%cf%85%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b9/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.