Υλικά:
- 200 γρ. ξηρά σνίτσελ σόγιας
- Ξηρά βότανα (ρίγανη, δεντρολίβανο, θυμάρι, βασιλικό, μαϊντανό - περίπου μισή κούπα συνολικά)
- 1 κούπα αλεύρι ολικής αλέσεως
- ½ κ.γ. αλάτι
- Λάδι (όσο χρειαστεί)
- Βάλτε τα ξηρά σνίτσελ σε μια κατσαρόλα και προσθέστε αρκετό νερό τόσο ώστε να καλυφθούν και βράστε τα για 20 λεπτά περίπου.
- Προσθέστε το αλεύρι, το αλάτι και τα ξηρά βότανα σε ένα μεγάλο πιάτο και ανακατέψτε τα όλα μαζί.
- Όταν τα σνίτσελ βράσουν, τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι τα αφήνουμε να κρυώσουν για περίπου 10 λεπτά.
- Προσθέστε τα σνίτσελ σόγιας στο μίγμα με το αλεύρι, αλευρώστε τα καλά, και στη συνέχεια τινάξτε το υπερβολικό αλεύρι.
- Ζεστάνετε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Τηγανίστε τα σνίτσελ σε υψηλή με μέτρια φωτιά για περίπου 3 λεπτά μέχρι να ροδίσουν, προσέχοντας να γυρνάτε συχνά για να μη καούν.
- Τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν το περίσσιο λάδι. Σερβίρετε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.