Υλικά:
- 200 γρ κεμπάπ ή φιλετάκια σόγιας
- 3 μεγάλα κίτρινα κρεμμύδια
- 4 φύλλα δάφνης
- 1/2 κούπα λευκό ξηρό κρασί
- αλεύρι όσο πάρει
- 5 γαρύφαλλα
- 1 κ.γ. κιτρινόριζα (κουρκουμά)
- Σάλτσα σόγιας ή tamari
- Λάδι
- Ζωμό λαχανικών
Παρασκευή:
- Πρώτα βράστε τα φιλετάκια ή το κεμπάπ σόγιας σε ζωμό λαχανικών για περίπου 15 λεπτά, στραγγίξτε τα καλά, αλευρώστε τα και βάλτε τα στην άκρη.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάλτε λάδι, τα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες, βάλτε το φύλλο δάφνης και το γαρίφαλο, αφήστε τα να μαραθούν για λίγο.
- Προσθέστε τα φιλέτα σόγιας και κοκκινήστε τα και απο τις δύο πλευρές.
- Προσθέστε το κρασί, αφήστε το να εξατμιστεί καλά και προσθέστε κουρκουμά.
- Καλύψτε τα φιλετάκια με ζεστό νερό ή ζωμό λαχανικών και αφήστε τα να σιγοβράσουν για περίπου 30-40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.