Συστατικά:
- 1 μέτριο κουνουπίδι
- 4 αγγουράκια τουρσί ή άλλο τουρσί της αρεσκείας σας
- 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- Φυτική μαγιονέζα ή 1 λιωμένη πατάτα
- αλάτι
- πιπέρι
Υπάρχουν δύο τρόποι για να μαγειρέψετε το κουνουπίδι.
Με ατμό: Απλά κόψτε τα μπουκετάκια και βάλτε τα στον ατμό για περίπου 20 λεπτά.
Με βρασμό: Αφαιρέστε τα μπουκετάκια και τα βράστε τα σε μια μέτρια κατσαρόλα γεμάτη με αλατισμένο νερό για 20-25 λεπτά.
- Σουρώστε το κουνουπίδι και τοποθετήστε τα μπουκετάκια σε ένα μπολ.
- Πολτοποιήστε τα μπουκετάκια με ένα πιρούνι ή απλά με ένα μπλέντερ.
- Προσθέστε τα ψιλοκομμένα τουρσιά, το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.
- Προσθέστε όση μαγιονέζα θέλετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.