Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

Σαλάτα κουνουπιδιού (Κουνουπιδοσαλάτα)

σαλάτα κουνουπίδι κρεμώδη Vegan


Συστατικά:

  • 1 μέτριο κουνουπίδι
  • 4 αγγουράκια τουρσί ή άλλο τουρσί της αρεσκείας σας
  • 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • Φυτική μαγιονέζα ή 1 λιωμένη πατάτα
  • αλάτι
  • πιπέρι
Οδηγίες:
Υπάρχουν δύο τρόποι για να μαγειρέψετε το κουνουπίδι.
Με ατμό:  Απλά κόψτε τα μπουκετάκια και βάλτε τα στον ατμό για περίπου 20 λεπτά.
Με βρασμό:  Αφαιρέστε τα μπουκετάκια και τα βράστε τα σε μια μέτρια κατσαρόλα γεμάτη με αλατισμένο νερό για 20-25 λεπτά.
  1. Σουρώστε το κουνουπίδι και τοποθετήστε τα μπουκετάκια σε ένα μπολ. 
  2. Πολτοποιήστε τα μπουκετάκια με ένα πιρούνι ή απλά με ένα μπλέντερ.
  3. Προσθέστε τα ψιλοκομμένα τουρσιά, το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι. 
  4. Προσθέστε όση μαγιονέζα θέλετε.
Αυτό είναι όλο! Τόσο εύκολο! Ποιος είπε ότι θα πρέπει να εισαι master chef για να τρώς υγιεινά; :)
Τουρσί Κουνουπίδι Σαλάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.