Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

Καυτερή πιπεροσαλάτα με αμυγδαλοτύρι

Mερίδες: 4
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Υλικά
  • 500 γραμμ. αμυγδαλοτύρι ή φέτα αμυγδάλου 
  • 3 σκελίδες σκόρδο 
  • 6 πιπεριές Φλωρίνης (εμπορίου, σε βαζάκι) 
  • 1 κ.σ. πιπέρι καγιέν 
  • 1/2 κούπα τσαγιού ελαιόλαδο 
Παρασκευή:

1. Στραγγίζουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί τις πιπεριές Φλωρίνης.
2. Τοποθετούμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με τους κόφτες.
3. Πολτοποιούμε την πιπεροσαλάτα, εαν χρειαστεί προσθέστε λίγο νεράκι για να γίνει περισσότερο κρεμώδης, και την παγώνουμε στο ψυγείο.

http://www.argiro.gr/Recipe/πικάντικη-πιπεροσαλάτα/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.