Υλικά:
Παρασκευή:
Καλή όρεξη!
Παρασκευή:
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα περίπου 1,3-1,5 λίτρα νερό και βάζουμε στη φωτιά.
- Όταν το νερό βράσει ρίχνουμε μέσα τη μανέστρα και την αφήνουμε να βράσει 2-3 λεπτά.
- Έπειτα προσθέτουμε λίγο αλάτι και το ταχίνι κι ανακατεύουμε καλά.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο λιωμένο και το κάρυ, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε μέχρι η μανέστρα να μαλακώσει ( η μανέστρα πρέπει να “κρατάει” λίγο γιατί θα μαλακώσει κι άλλο αφού αποσύρουμε από τη φωτιά).
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.