Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

Ομελέτα με καλαμπόκι και πράσο


Υλικά

  • 1 1/2 κούπα καλαμπόκι (κονσέρβα ή κατεψυγμένο ή φρέσκο)
  • 1 κούπα πουρέ πατάτας
  • 1 κούπα τριμμένο φυτικό τυρί που λιώνει
  • 1/2 κούπα πράσα κομμένα σε λεπτές φέτες
  • Πράσινα και φρέσκα μυρωδικά (κρεμμυδάκι, μαιντανό , δυόσμο, κλπ)
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
Παρασκευή:

  1. Σοτάρετε τα πράσα και το κρεμμύδι (εαν βάλετε) σε λίγο λάδι και προσθέτετε το καλαμπόκι. 
  2. Ανακατεύουμε τον πουρέ, και το τριμμένο φυτικό τυρί, ρίχνουμε μέσα στο πουρέ τα σοταρισμένα πράσα και το καλαμπόκι και τα ανακατεύουμε καλά.
  3. Σε ένα τηγάνι ή ομελετιέρα ψήνουμε τη ζύμη μας, γαρνίρουμε με φρέσκα μυρωδικά της αρεσκείας μας και σερβίρουμε ζεστό.

Σημείωση - Δεν προσθέτουμε αλάτι, οποιος επιθυμεί μπορεί να βάλει στο πιάτο του.

http://www.cantinhovegetariano.com.br/2013/12/omelete-de-mandiokejo-com-milho.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.