ΥΛΙΚΑ
Για τη σαλάτα
Για τη σαλάτα
Για τη σαλάτα
- 450 γρ. παντζάρι βρασμένο, κομμένο σε μικρά καρέ
- 20 γρ. ελαιόλαδο
- 40 γρ. βινεγκρέτ παντζάρι
- 50 γρ. κρεμμύδι τουρσί
- 20 γρ. καρύδια
- 5 γρ. δυόσμο
- 300 γρ. κρεμμύδι κοκκάρι ή εσαλότ ολόκληρα, καθαρισμένα
- 300 γρ. νερό
- 150 γρ. ξύδι λευκό
- 150 γρ. ζάχαρη
- 30 γρ. αλάτι
Για τη σαλάτα
- Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά!
- Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός από τα κρεμμύδια.
- Φέρνουμε σε σημείο βρασμού και αφήνουμε για 2-3 λεπτά να βράσει, έτσι ώστε να λιώσουν η ζάχαρη και το αλάτι.
- Αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε στο ζεστό ζουμί τα κρεμμύδια και αφήνουμε να κρυώσουν.
- Φυλάμε στο ψυγείο τα κρεμμύδια, μέσα στο ζουμί τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.