Για τη Βάση
http://chocamole.blogspot.gr/2012/04/blog-post_29.html
- Βάζουμε τα αμύγδαλα σε ένα μούλτι και τα χτυπάμε, προσέχουμε όμως να μην γίνουν σκόνη.
- Μουλιάζουμε τους χουρμάδες για 1 ώρα, τα βάζουμε στο μούλτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια πάστα.
- Προσθέτουμε την σκόνη αμυγδάλου και την φυσική βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι να αναμιχθούν καλά όλα τα υλικά. Θα πρέπει όταν πιέζουμε το μίγμα με τα δάχτυλα να κολλάει.
- Βάζουμε το μίγμα στη βάση ενός τσερκιού 18 εκ πατώντας το ελαφρά με τα δάχτυλα και μέχρι να φτιάξουμε την κρέμα σοκολάτας το βάζουμε στο ψυγείο.
- 770 γρ. καθαρισμένα αβοκάντο
- 300 γρ. σιρόπι αγάβης
- 100 γρ. σκόνη κακάο ωμό
- 3 κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού
- 1 κ.σ. εκχύλισμα φυσικής βανίλιας
- λίγο θαλασσινό αλάτι
- Χτυπάμε τα αβοκάντο μέχρι να γίνουν μια κρέμα και μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Αν η κρέμα είναι πολύ σφιχτή προσθέτουμε λίγο χυμό πορτοκαλιού.
- Προσθέτουμε την κρέμα πάνω από την βάση, σκεπάζουμε με μια πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο. Τρώγεται μετά από 3 ώρες.
http://chocamole.blogspot.gr/2012/04/blog-post_29.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.