Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ράβδοι γλυκοπατάτας στο φούρνο

 Palitos de Batatas Doces
Υλικά
  • 2 μεγάλες γλυκοπατάτες
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού καυτερή πάπρικα
  • 1 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο ή 3 κ.σ.ξερό
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Παρασκευή:
  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε μπαστουνάκια.
  3. Βάζουμε τις πατάτες σε ένα μπολ και προσθέτουμε την πάπρικα, τα φύλλα δεντρολίβανο, το ελαιόλαδο και το αλάτι, ανακατεύουμε καλά.
  4. Βάζούμε τις πατάτες και τα σκόρδα ακαθάριστα σε ένα μεγάλο ταψί έτσι ώστε να μην ακουμπάνε μεταξύ τους.
  5. Ψήνουμε για 30-40 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν.
http://greenchef.gr/2012/05/palitos-de-batatas-docesμπαστούνια-γλυκοπατάτας-βραζιλ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.