Palitos de Batatas Doces |
- 2 μεγάλες γλυκοπατάτες
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού καυτερή πάπρικα
- 1 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο ή 3 κ.σ.ξερό
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Παρασκευή:
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε μπαστουνάκια.
- Βάζουμε τις πατάτες σε ένα μπολ και προσθέτουμε την πάπρικα, τα φύλλα δεντρολίβανο, το ελαιόλαδο και το αλάτι, ανακατεύουμε καλά.
- Βάζούμε τις πατάτες και τα σκόρδα ακαθάριστα σε ένα μεγάλο ταψί έτσι ώστε να μην ακουμπάνε μεταξύ τους.
- Ψήνουμε για 30-40 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.