Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

Πλιγούρι με φιδέ κοκκινιστό


Υλικά:
  • 2 κούπες πληγούρι
  • 250 γρ. ντοματοχυμό
  • 1 κούπα φωλιές φιδέ
  • 5 κούπες νερό
  • 1/3 κούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • μισό λεμόνι το χυμό
  • αλάτι 
  • πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
  1. Βάζουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το φιδέ.
  2. Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τον ντοματοχυμό, το νερό και αφήνουμε να κοχλάσουν.
  3. Βάζουμε στο τέλος το πλιγούρι, το χυμό από το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε μέχρι να πιεί όλο το νερό και γίνει το πιλάφι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.