Υλικά:
- 2 κούπες πληγούρι
- 250 γρ. ντοματοχυμό
- 1 κούπα φωλιές φιδέ
- 5 κούπες νερό
- 1/3 κούπας ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- μισό λεμόνι το χυμό
- αλάτι
- πιπέρι
- Βάζουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το φιδέ.
- Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τον ντοματοχυμό, το νερό και αφήνουμε να κοχλάσουν.
- Βάζουμε στο τέλος το πλιγούρι, το χυμό από το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε μέχρι να πιεί όλο το νερό και γίνει το πιλάφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.