Ιδανικό πιάτο για το πάσχα, έτσι και το αρνάκι μένει γελαστό και εμείς χορταίνουμε νόστιμα και υγιεινά.
;)
;)
Υλικά:
- Φιλέτα ή κεμπάπ σόγιας αποξηραμένα (περίπου 200 γρ.)
- 1 κύβο λαχανικών
- 1 κρεμμύδι
- 5 μέτριες πατάτες
- 2 λεμόνια
- έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- Βράζετε τη σόγια με ένα κύβο λαχανικών για περίπου 15 λεπτά.
- Εν τω μεταξύ, κόψτε τα κρεμμύδια, ξεφλουδίστε και κόψτε τις πατάτες σε κομμάτια.
- Βάλτε τα κρεμμύδια και τις πατάτες σε κομμάτια σε ένα ταψί.
- Στραγγίξτε τα φιλέτα ή το κεμπάπ σόγιας και προσθέστε τα μαζί με τις πατάτες και τα κρεμμύδια, ανακατέψτε τα όλα μαζι με λάδι, αλάτι και πιπέρι.
- Στίψτε τα δύο λεμόνια και ανακατέψτε τα όλα πολύ καλά.
- Ψήνουμε στους 240 βαθμούς για μισή ώρα. Σερβίρετε το ζεστό, είναι ιδανικό για εορτινό δείπνο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.