Υλικά:
- 180 γρ. βούτυρο φουντουκιού
- 200 γρ. μπισκότα της επιλογής σας (πχ. digestive)
- 20 χουρμάδες χωρίς κουκούτσι (εαν είναι πολύ σκληροί μουλιάστε τους)
- 2 ώριμες μπανάνες
- 75 γρ. κακάο σε σκόνη
- 1 κ.σ. λάδι καρύδας ή φυτικη μαργαρίνη
- 1/4 κούπας φυτικό γάλα ή φιλτραρισμένο νερό
- 3 κ.σ. τριμμένη καρύδα (προαιρετικά)
- Σε έναν μούλτι προσθέστε όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα και το γάλα και πολτοποιήστε μέχρι να αποκτήσει μεταξένια και λεία υφή.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, σπάστε με τα χέρια σας όλα τα μπισκότα και βρέξτε τα ελαφρά με το γάλα.
- Προσθέστε μέσα το σοκολατένιο μείγμα και ανακατέψτε τα όλα μαζί με τα χέρια σας.
- Κόψτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα και τοποθετήστε το μείγμα μέσα και πλάστε το σε κορμό.
- Σφραγίστε το με το αλουμινόχαρτο και βάλτε το στο ψυγείο για ένα βράδυ για να σφίξει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.