ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
http://vividlife.me/ultimate/41724/raw-pomegranate-cheesecake-with-clementine-gelato/
http://chocamole.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html
- 1 κούπα κάσιους
- 2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
- 1/4 κούπα λάδι καρύδας
- 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- 2 κ.γ. χυμό λεμονιού
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
- Σε ένα μούλτι, κάντε τα κάσιους σαν αλεύρι.
- Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίστε τη πολτοποίηση.
- Πατήστε τη ζυμη στο κάτω μέρος μιας φόρμας ή μικρού ταψιού και τοποθετήστε το στο ψυγείο ενώ προετοιμάζετε τη γέμιση.
- 3 κούπες κάσιους, μουλιασμένα για 2 ώρες
- 1 κούπα λάδι καρύδας
- 1/2 κούπα χυμό λεμονιού
- 2 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 3/4 κούπας αγαύη
- 1 1/2 κούπα χυμό από ρόδι
- 1/2 κούπα χυμό παντζάρι (προαιρετικά, για το χρώμα)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
- Πολτοποιήστε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα.
- Ρίξτε το επάνω απο τη βάση.
- Τοποθετήστε στη κατάψυξη για να πήξει.
- Μόλις στερεοποιηθεί το cheesecake, μπορείτε να το τοποθετήσετε στο ψυγείο μέχρι να είστε έτοιμοι να φάνε.
http://chocamole.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.