Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Τσιζκέϊκ ροδιού (Raw)

ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
  1. Σε ένα μούλτι, κάντε τα κάσιους σαν αλεύρι.
  2. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίστε τη πολτοποίηση.
  3. Πατήστε τη ζυμη στο κάτω μέρος μιας φόρμας ή μικρού ταψιού και τοποθετήστε το στο ψυγείο ενώ προετοιμάζετε τη γέμιση.
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:
  • 3 κούπες κάσιους, μουλιασμένα για 2 ώρες
  • 1 κούπα λάδι καρύδας
  • 1/2 κούπα χυμό λεμονιού
  • 2 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας 
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 3/4 κούπας αγαύη
  • 1 1/2 κούπα χυμό από ρόδι
  • 1/2 κούπα χυμό παντζάρι (προαιρετικά, για το χρώμα)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
  1. Πολτοποιήστε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα.
  2. Ρίξτε το επάνω απο τη βάση.
  3. Τοποθετήστε στη κατάψυξη για να πήξει. 
  4. Μόλις στερεοποιηθεί το cheesecake, μπορείτε να το τοποθετήσετε στο ψυγείο μέχρι να είστε έτοιμοι να φάνε. 
http://vividlife.me/ultimate/41724/raw-pomegranate-cheesecake-with-clementine-gelato/
http://chocamole.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.