Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

Μπέργκερ απο κιμά σόγιας

Υλικά

  • 1 κούπα σόγια κιμά (πλυμένη και στραγγισμένη καλά)
  • 1/2 κούπα αλεύρι που φουσκώνει (ή άλλο)
  • 1/2 κούπα νερό
  • 1/2 κ.γ. λευκό σουσάμι (προαιρετικό)
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 1/2 κ.γ. ζάχαρη ή άλλο γλυκαντικό
  • 1/4 κ.γ. άσπρο πιπέρι
Υλικά για 6 μπιφτέκια, χρόνος 25 λεπτά.
Εκτέλεση

  1. Συνδυάστε την σόγια κιμά + λευκό σουσάμι + αλάτι + ζάχαρη + λευκό πιπέρι σε σκόνη + αλεύρι που φουσκώνει + νερό.
  2. Σχηματίστε το μείγμα σε στρογγυλά μπιφτέκια.
  3. Ψήστε μέχρι να ροδίσουν σε μέτριο τηγάνι με μισό εκατοστό ελαιόλαδο ή άλλο λάδι ή σε τοστιέρα με λαδωμένο αλουμινόχαρτο ή λαδόκολα ή φούρνο.
Βγάλτε τα, στραγγίστε και σερβίρετε.
Επεξεργασία: www.health-cook.com
- See more at: http://health-cook.com/recipe-gr.php?id=11#sthash.uyA7LLk1.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.