Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

Πλευρωτά μανιτάρια τηγανητά

Συστατικά
  • 1 κ.σ. φυτικό λάδι
  • 500 γρ. μικρά μανιτάρια πλευρώτους με κομμένα τα κοτσάνια
  • 2 κ.γ. ξίδι μηλόξιδο
Προετοιμασία
  1. Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια-υψηλή θερμότητα μέχρι να κάψει. 
  2. Σωτάρετε με 1/2 κ.γ. αλάτι μέχρι να ροδίσουν, περίπου 8 λεπτά. 
  3. Προσθέστε το ξύδι και τα σοτάρετε μέχρι να εξατμιστεί, περίπου 1 λεπτό. 
  4. Πασπαλίστε με αλάτι, στη συνέχεια, μεταφέρετε σε ένα πιάτο για να κρυώσουν.
  5. Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.
Read More http://www.epicurious.com/recipes/food/views/Sauteed-Oyster-Mushrooms-351872#ixzz2mHVLOFQY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.