Συστατικά
Προετοιμασία
Προετοιμασία
- Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια-υψηλή θερμότητα μέχρι να κάψει.
- Σωτάρετε με 1/2 κ.γ. αλάτι μέχρι να ροδίσουν, περίπου 8 λεπτά.
- Προσθέστε το ξύδι και τα σοτάρετε μέχρι να εξατμιστεί, περίπου 1 λεπτό.
- Πασπαλίστε με αλάτι, στη συνέχεια, μεταφέρετε σε ένα πιάτο για να κρυώσουν.
- Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.