Τα παρακάτω υλικά είναι αρκετά για 4 άτομα.
Υλικά για τη σαλάτα:
Οδηγίες:
Υλικά για τη σαλάτα:
- 150 γρ φρέσκο σπανάκι τριμμένο
- 225 γρ (1 ½ κούπα) φράουλες, κομμένες στη μέση
- 50 γρ (½ κούπα) μισά πεκάν
Υλικά για τη σάλτσα:
Οδηγίες:
- Σε ένα τηγάνι, καβουρντίστε ελαφρά τα μισά πεκάν μέχρι μόλις να ροδίσουν.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήστε τα να κρυώσουν.
- Βάλτε το ξύδι βαλσάμικο φράουλας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μικρό βάζο.
- Βάλτε το καπάκι και ανακινήστε καλά για να ανακατεύτουν όλα τα υλικά.
- Βάλτε τις σπανάκι, ρόκα, φράουλες και τα πεκάν σε ένα μεγάλο μπολ.
- Ρίχνουμε τη σάλτσα στην κορυφή και ανακατέψτε τη σαλάτα.
- Σερβίρετε αμέσως.
Για να κάνετε το βαλσαμικό φράουλας πολτοποιήστε φράουλα μαζί με βαλσαμικό ξύδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.