Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ψητές πιπεριές Φλωρίνης


ΥΛΙΚΑ:
  • 6 Πιπεριές Φλωρίνης
  • 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Ξύδι ή μπαλσάμικο
  • Δενδρολίβανο
  • Αλάτι & πιπέρι
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
  1. Ψήνουμε τις πιπεριές στο γκριλ μέχρι να μαυρίσουν λίγο.
  2. Αφού κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε τα σπόρια, προσέχοντας να κρατήσουμε τα υγρά τους. 
  3. Συμπληρώνουμε λάδι, λίγο ξύδι, αλάτι, πιπέρι και λίγο δενδρολίβανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.