- 3 παξιμάδια (ή μισές κουλούρες)
- 3 ζουμερές τομάτες
- 7-8 ελιές ψιλοκομμένες και χωρίς κουκούτσια
- 1 κ.σ. κάπαρη
- 2 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ρίγανη, θυμάρι
- λάδι, αλάτι
- βασιλικό (προαιρετικά)
- Τρίβουμε τις τομάτες στον τρίφτη ή τις ψιλοκόβουμε σε μικρά μικρά κυβάκια.
- Τις βάζουμε πάνω στους ντάκους με όλο το ζουμί τους κι από πάνω μοιράζουμε το κρεμμύδι, τις ελιές και την κάπαρη.
- Νοστιμίζουμε με αλάτι, ρίγανη και θυμάρι και βάζουμε μπόλικο λάδι από πάνω.
- Αφήνουμε και λίγη ώρα στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.
Γίνεται τέλειος ντάκος. Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.