Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

Ντάκος με τομάτα,ελιές,κρεμμύδι και κάπαρη

      
  • 3 παξιμάδια (ή μισές κουλούρες)
  • 3 ζουμερές τομάτες
  • 7-8 ελιές ψιλοκομμένες και χωρίς κουκούτσια
  • 1 κ.σ. κάπαρη
  • 2 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ρίγανη, θυμάρι
  • λάδι, αλάτι
  • βασιλικό (προαιρετικά)







  1. Τρίβουμε τις τομάτες στον τρίφτη ή τις ψιλοκόβουμε σε μικρά μικρά κυβάκια.
  2. Τις βάζουμε πάνω στους ντάκους με όλο το ζουμί τους κι από πάνω μοιράζουμε το κρεμμύδι, τις ελιές και την κάπαρη.
  3. Νοστιμίζουμε με αλάτι, ρίγανη και θυμάρι και βάζουμε μπόλικο λάδι από πάνω. 
  4. Αφήνουμε και λίγη ώρα στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.
Γίνεται τέλειος ντάκος. Καλή όρεξη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.