Συστατικά:
- 400 γρ πένες ή ζυμαρικά της επιλογής σας
- 400 g ντομάτες φρέσκες χωρίς πέτσα
- 3 κουταλιές (σούπας) ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κουταλιές της σούπας (σούπα) από φύλλα βασιλικού
- πρέζα ρίγανη
- αλάτι Θάλασσινό
- πιπέρι μαύρο
- ντοματίνια για διακόσμηση
- Κόβουμε τις ντομάτες (χωρίς την φλούδα) στο μισό οριζόντια και πιέστε απαλά για να αφαιρέσετε τους σπόρους. Κόψτε τις και βάλτε τις στην΄ακρη.
- Σε ένα τηγάνι ή ρηχή κατσαρόλα, τοποθετήστε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε ψιλοκομμένο σκόρδο και σοτάρουμε για 30 δευτερόλεπτα.
- Τοποθετήστε τις ντομάτες, ανακατέψτε καλά και χαμηλώστε τη θερμότητα.
- Μαγειρέψτε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέστε τη ρίγανη, βασιλικό, αλάτι και μαύρο πιπέρι .
- Σε αυτό το σημείο, προσθέστε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και αφήστε τη φωτιά ώστε να τους ζεστάνει.
- Βράστε τα ζυμαρικά, ως συνήθως, και σερβίρουμε με τη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.