ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
- 1 κούπα ωμά ανακάρδια (κάσιους)
- 1 πρέζα αλάτι (προαιρετικά)
- Βάλτε τα κάσιους σε ένα μπολ και καλύψτε τα με κρύο νερό. Μουλιάστε τα για 4 ώρες.
- Στραγγίξτε τα κάσιους.
- Τοποθετήστε σε ένα δυνατό μούλτι ή μπλέντερ.
- Καλύψτε τα με κρύο νερό και ανακατέψτε μέχρι να γίνει λείο.
- Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φυτικό γάλα αντί για νερό και έτσι να έχετε μια περισσότερο κρεμώδη σάλτσα.
- Μπορείτε να διπλασιάσετε αυτή τη συνταγή, αν θέλετε, αλλά συνήθως είναι αρκετή 1 κούπα.
- Χρησιμοποιήστε το για συνταγές που απαιτούν κρέμα γάλακτος, διότι η κρέμα έχει καλό ποσοστό λίπους για αυτό το σκοπό.
- Χρησιμοποιήστε το για συνταγές που απαιτούν κρέμα γάλακτος, διότι η κρέμα έχει καλό ποσοστό λίπους για αυτό το σκοπό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.