Υλικά:
Παρασκευή:
- Ζεστάνετε ελαφρά ένα ταψί αλάδωτο και ρίξτε τα καρύδια για να τα καβουρντίσετε για περίπου 5 λεπτά, προσοχή μην τα κάψετε, και αφήστε τα στην άκρη.
- Προσθέστε λίγη μαργαρίνη και ελαιόλαδο στο τηγάνι και σε μέτρια φωτιά σοτάρετε ελαφρά τα κρεμμύδια και το σκόρδο μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα, προσθέστε τα μανιτάρια, απλώστε τα και αφήστε τα για περίπου 8 λεπτά χωρίς να τα ανακατεύετε μέχρι να αρχίσουν να τσιτσιρίζουν.
- Προσθέστε άφθονο πιπέρι, λίγο αλάτι, δυναμώνετε τη φωτιά και αφήστε τα μανιτάρια να σιγοβράσουν, θα βγάλουν πολλά υγρά αλλά θα εξατμιστούν μετά από περίπου 7 λεπτά.
- Ρίξτε τα καρύδια και το κρασί και αφήστε το να βράσει για ένα λεπτό για να εξατμιστεί το αλκόολ.
- Προσθέσετε το κουσκούς, το ζωμό λαχανικών και το κόλιανδρο, αφήστε το να πάρει μια βράση και μετά αμέσως σβήστε τη φωτιά, ανακατέψτε τα καλά, τοποθετήστε το καπάκι και αφήστε το εκτός φωτιάς για περίπου 15 λεπτά μέχρι να φουσκώσει το κουσκούς.
- Μπορείτε να το σερβίρετε αμέσως ή να το σερβίρετε αργότερα, απλά αφρατέψτε το με ένα πιρούνι πριν το σερβίρετε ανακατεύοντας το.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.